لیست اختراعات محمود صادقي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1390/11/29
تاریخ ثبت: 1391/04/10
خلاصه اختراع:

قالب هاي ماندگار در سازه به علت اجراي مراحل زياد كه باعث افزايش طول اجراي كار و كاهش دقت ساخت و هزينه زياد مي شود. سازه هاي قبلي به دليل وزن سازه بالا و صلبيت پايين در برابر زلزله نامطلوب تر از اين اختراع عمل مي كند در اين روش سيمان و سنگدانه و آب و رنگدانه را با هم به تناسب هاي مورد نياز مخلوط كرده و سپس آنها را در قالب ريخته و روي آن يونوليت قرار داده و سپس نمونه را پس از خشك شدن و ساب دادن دو تيكه بتني را با استفاده از بسته هاي فلزي يا پلاستيكي به هم متصل مي نمايد. مي توان با استفاده از اين روش با كاهش مراحل اجرايي باعث كاهش هزينه شد. و در اين روش به علت كاهش بار مرده سازه مقاومت سازه را در برابر نيروي زلزله افزايش داد و اينكه كلا صلبيت سازه نسبت به سازه هاي قبلي بيشتر است. براي اجراي اين كار ابتدا بستر خطوطي كه قرار است بر روي آن ديوار كشي شود بايد با استفاده از بتن مگر با عيار ۱۰۰ تا ۱۵۰ رگلاژ نمود و پس از آن با اجراي يك رديف از اين بلوك ها مابقي نيز به صورت كام زبانه در هم چفت مي شود . تمامي ديوارهاي ساختماني ، محوطه سازي، درياچه ، سوله و ... مورد استفاده مي باشد .

تاریخ اظهارنامه: 1390/03/28
تاریخ ثبت: 1390/05/08
خلاصه اختراع:

‏پديده سايش يكي از مهمترين عوامل مخرب قطعات صنعتي است. براي كاهش اين پديده انتخاب جنس قطعه و پوشش در ‏در نظر گرفته شده از اهميت بسزايي برخوردار است. بدين منظور طراحي آزمايشات سايش براي ارزيابي عمر سايشي قطعات ‏بسيار حائز اهميت مي باشد. سراميك ها موادي هستند كه به علت دارا بودن خواصي نظير استحكام بالا، سختي و مقاومت به سايش بالا در صنعت بسيار مورد توجه قرار گرفته اند. از اين رو يكي از مهم ترين كاربردهاي سراميك ها استفاده در ابزارهاي برشي و سطوح سايشي به علت دارا بودن مقاومت به سايش بالاي اين مواد است. ‏ارزيابي رفتار سايشي و تريبولوژيكي انواع مواد فلزي، پوششهاي سراميكي، كامپوزيت ها و پوشثي هاي فلزي مواد با استفاده از روش معمول پين روي ديسك انجام مي شود. در اين روش از حركت لغزشي پين روي براي ايجاد سايش استفاده ‏مي شود. دستگاه هاي سايشي موجحود به منظور بررسي خواص سايشي پوشثي هاي سراميكي در ابعاد بسيار كم چند ميليمتري طراحي شده اند. به طوري كه امكان بررسي بالك سراميك، نمونه هاي سراميكي و همچنين جرم ‏هاي نسوز با شرايط خاص وجود ندارد. ‏لذا در اين پژوهش به منظور بررسي خواص سايشي انوع سراميك ها و سطوح سايش سراميكي در ابعاد بزرگ براي ‏اولين بار موفوق به طراحي دستگاه سايش شده ايم. دستگاه سايش سراميكي طراحي شده، قادر به اندازه گيري ميزان سايش ‏نمونه هاي سراميكي با اندازه مشخص مي باشد. نمونه هاي سراميكي با استفاده از يك جا نمونه اي از جنس فولاد زنگ نزن به صورت مماس روي سطح ديسك دوار دستگاه پليش مكانيكي قرار مي گيرد و ديسك دوار يك حركت دوراني ايجاد مي كند و همزمان شير آب دستگاه باز مي شود به طوريكه در حين فرايند سايش بجريان آب برقرار شود. اين سيستم آبگرد براي ‏كاهش گرماي ايجاد شده در حين سايش و دور كردن مواد خارجي حين سايش استفاده مي شود. طراحي اين سيستم به ‏نحوي است كه قابليت تنظيم خودكار جا نمونه اي را با استفاده از يك فنر با ثابت فنر مشخص دارد. اين دستگاه قابليت نصب ‏روي انواع دستگاههاي متالوگرافي وسطوح سايشي را دارد. بر اساس ميزان كاهش وزن نمونه ها در اثر سايش و ‏همچنين كاهش ارتفاع نمونه در زمان هاي سايش بيشتر مي تواند ميزان سايش نمونه ها را ارزيابي كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/08/14
تاریخ ثبت: 1400/04/13
خلاصه اختراع:

سطح سنج تغيير مكاني تجهيزي است كه با جابجايي سطح سيال و در پي آن جا به جايي شناور، ارتفاع سطح مخزن را اندازه‎گيري مي‎كند. نحوه كاركرد سنسورهاي سطح سنج به اين صورت است كه يك جسم جابجا شونده مانند شناور كه به بازويي متصل است، وارد مخزن مي شود. وقتي سيال وارد مخزن مي شود با افزايش نيروي شناوري سيال، از ميزان نيروي وارده بر ميله كاسته مي شود. اين نيرو از طريق بازو به مجموعه طوق گشتاوري اعمال مي شود. مجموعه طوق گشتاوري شامل يك مغزي است. وظيفه اصلي مغزي انتقال ميزان جابجايي سطح مخزن به قسمت ابزار دقيق است. يك سر قطعه مغزي به اهرم يا كوپلينگ مقيد شده است و سر ديگر آزاد است و به ابزار دقيق براي اندازه گيري ميزان پيچش، كوپل شده است. بالا و پايين رفتن شناور موجب چرخش بازو حول محور مغزي شده و پيچش ايجاد شده كاملا به قسمت ابزار دقيق منتقل مي شود. در قسمت ابزار دقيق خروجي جابجايي كه به صورت يك حركت زاويه اي با اندازه مشخص درآمده است، با كمك ترانسميتر سطح به ديتاي خروجي تبديل شده و مشخص مي شود كه سطح سيال درون مخزن در چه وضيعتي قرار دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1384/04/11
مالک/مالکان: سيد محمود صادقي
تاریخ ثبت: 1384/10/12
مخترع/مخترعان: سيد محمود صادقي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1384/09/05
تاریخ ثبت: 1385/03/05
خلاصه اختراع:

در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح توصيف پرونده رجوع شود

موارد یافت شده: 5